HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Nem játszható kasztok

Go down 
SzerzőÜzenet
Ruler
Ruler
Ruler
avatar

Hozzászólások száma : 121
Join date : 2012. Jun. 30.

TémanyitásTárgy: Nem játszható kasztok   Kedd Szept. 19, 2017 1:47 pm

A Fate világa több csoportot is magába foglal, mint ami számotokra kijátszható. Ezek játéktechnikai okok miatt nem játszhatóak, de koránt sem elérhetetlenek!

Ruler:
Ők egy speciális Kasztja a szolgáknak. Nagy ritkán a Grál idézi meg és nem rendelkezik Mesterrel. Feladata, hogy a Grál háborúk szabályait betartsa. Magától nem támadhat rá senkire. Csak saját vagy rászorulók testi épségét védhetik meg bármi áron. Speciális Reiju-t birtokol amivel képes bármelyik szolgának megálljt parancsolni. A Totális háborúban belőlük is több idéződött meg.
Érthető okokból őket a Staff testesíti meg.

Saver / Avenger
Segítő vagy éppen rossz szándékú független "Hősök" kasztja. Ritkábban időződnek meg a Rulerek nél is. Jelenleg nincs tudomásunk ilyen Hősi lelkekről.

Pap:
Ők a Grál háború Mágusokból álló felügyelő bizottsága. Ők hirdetik ki a háború kezdetét és végét. Menedéket nyújtanak az elesett mestereknek. Nem szólhatnak bele a háború lefolyásába. Mindazonáltal ezek csak szavak... Birtokukban van egy különleges varázslat amivel képesek Reijut átültetni egyik emberről a másikra.

Homunculus:
Ők mesterségesen létrehozott, úgy nevezett tökéletes emberek. Affinitásuk van a mágiához. Szolgákként tartják őket. Lojálisak és nem kérdeznek. Gyakorlatilag hús vér bábok akiket különböző önös célokra használnak fel. Nem ritka, hogy a varász erejükkel táplálják a szolgákat. Ez az ő életükbe kerül. A kevésbé jól sikerült példányokat pedig a csatamezőre küldik.

Familiárisok:
Egyes mágus családok kisebb-nagyobb teremtményeket idéz meg amikkel felügyeletük alatt tudnak tartani igen nagy területeket. A Familiárisok sokfélék lehetnek. Akár csontvázak, gólemek, mágiával felerősített állatok, vagy akár Homunculusok is.

Gilgamesh:
A Hősi lelkek királya. Ő is egy Hősi lélek(Archer-ként szokták megidézni). A legelső és legerősebb Hősi lélek mind közül. Birtokolja az összes nemesi káprázatot.  Gyakorlatilag végtelen fegyver tára van.  Erős jelleme miatt emlékszik minden alkalomra amikor megidézték. Továbbá az oldal életében jelentős szerepet fog játszani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://fatearmageddon.hungarianforum.com
 
Nem játszható kasztok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fate Armageddon :: Karakterek :: Karakteralkotás-
Ugrás: