HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Elizabeth von Kronokastel

Go down 
SzerzőÜzenet
Elizabeth von Kronokastel
Mágus
Mágus
avatar

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2017. Oct. 06.
Tartózkodási hely : Japán

TémanyitásTárgy: Elizabeth von Kronokastel   Vas. Feb. 25, 2018 7:17 pm

Kaszt: Mágus
Szolga neve: Bismarck
Név: Elizabeth Brynhild von Kronokastel
Nem:
Életkor: 1997. 04. 22.
Kinézet: Nagyjából százhatvanhat centiméter magas és ötvenöt kilogramm. Hosszú tört fehér hajzuhatagát általában kiengedve hordja, de gyakran előfordulnak nála egyéb, átlagosabb hajviseletek is, mint például a lófarok, a hajfonat, vagy az eddig felsoroltak érdekes turmixa. Nem szeret kiegészítőket hordani hajkoronájában, így a hajgumikon kívül többnyire más nem is található benne. Bőre hófehér, nem jellemző rá a lebarnulás, vagy a napbarnítottság. Ha teheti, inkább kerüli is a napfényt, mert sokkal hajlamosabb a leégésre, mint az átlagemberek. Kékeslilás, mandula alakú szempárral rendelkezik, melynek árnyalatai gyakran változnak egy napszakhoz, vagy éppen egy évszakhoz igazodva. Ruházatát régebben a visszafogottság és a jellegtelenség jellemezte, ám most hogy önálló életet él, ez megváltozott. Sokkal jobban érvényesülnek benne ízlésének egyedi vonásai. Szereti a feketét, a fehéret, a szürkét, a lilát, a rózsaszínt és a kéket. Mágiájához méltóan nagyon szereti a csillagmotívumokat, melyek egy-két fülbevalón vagy ruhadarabon meg is szoktak jelenni. A szoknyát és a kivágottabb darabokat is előszeretettel hordja, a nőies és a kislányos darabok is egyaránt jól állnak neki. Lábbeliknél a csizmákat részesíti előnyben, hiszen azok védenek a leginkább minden esetleges hatástól. Sminkelni ritkán szokott, akkor is inkább csak az egyszerűbb dolgokkal tudja le az egészet, mint a szempillaspirál. Ha esetlegesen a helyzet megköveteli a rúzst, akkor a szájszínéhez legközelebbi árnyalatot válassza, mert nem szereti (és talán nem is állnak olyan jól neki) az erőteljesebb színeket. Mindig van nála egy világos oldaltáska, melyben a felszereléseit tárolja.
Jellem: Hogyan is lehet egy embert legjobban jellemezni? Talán a legegyszerűbb a legdominánsabb, és legszembetűnőbb tulajdonságait kifejteni. Mei nagyon szereti a világot, bár nem a rajta élő emberek miatt. Nem mondható teljesen antiszociálisnak, de mégis sokkalta befele fordulóbb, mint az átlag. Szívesebben tölti az idejét könyvek között, és egyéb magányosabb elfoglaltságokat végezve. Az alaptermészete kedves, és nem is utálja zsigerből az emberiséget, de nem tartozik az örök hiperaktív napsugarak közé, akiknek minden személy egyszerre a barátjuk lesz. Ha elsőre érzéketlennek, és bunkónak tűnne, az nem feltétlenül szándékos, vagy igaz. Sokkal jobban szereti a dolgokat logikusabb oldalról megközelíteni, semmint a szentimentális nézetekkel körbetapogatni azokat. Magához közel leginkább csak a csillaglelkeit szokta engedni, és csupán csak egy maroknyi olyan embert, akiket vagy hosszabb idő után megkedvelt, vagy egy bizonyos esemény után úgy érezte, hogy bennük megbízhat, és igényt tartott feléjük. Nem beszél sokat, ha nem muszáj, viszont ha valamiről véleménye van, azt szívesen megosztja másokkal. Végletekig őszinte, és másoktól is ezt várja el főként. Bátor, és magabiztos leányzó, bár neki is elszokott jönni az az időszak, amikor elveszti önmagában a hitét, és megkérdőjelezi a saját cselekedeteit. Ilyenkor egy kicsit könnyebb kizökkenteni a koncentrációjából, és nagyon hajlamos lesz a bambulásra, elgondolkozásra, ami sajnos a figyelmének a kárára szokott menni. Mivel a gyermekkorában nem igazán tudta kiélni magát, így nem riad vissza attól sem, ha esélyt kap az önmegvalósításra. Szeret mindent kipróbálni, ami csak egy kicsit is érdekli, valamint ennek köszönhetően a pénz felé is pozitív érzelmek kötik, hiszen ez az egyik olyan dolog, ami elengedhetetlen számára az előbb megemlített dolgok véghezvitelére. Bár elsőre unalmasnak tűnhet, nagyon is belevaló lány, és szeret szórakozni.. csak a maga módján. Ha jobban megismeri valaki, megláthatja, hogy ő neki is megvan a maga vad, izgalmas énje, csak ritkán mutatja ki. Lezárásul tehát egy nagyon összetett személyiséggel rendelkező, tudásorientált, remek akaraterővel megáldott lány, akinek mindennél fontosabbak a csillaglelkei, és az egyéni céljainak beteljesítése.
Felszerelés: Bismarck harangja, mint katalizátor az idézéshez, valamint egy zsebóra, mely fókusz az időmágiához. Ezen kívül egy nyaklánc, mely képes megőrizni a hidegvérét a viselőjének.

Előtörténet: Itt mondhatod el magadról, hogy honnét jöttél, ki voltál, mik a céljaid, miért kell neked a szent Grál. Ha van szolgád őt miként ismerted meg. Család, barátok vannak e.

Képességek:

Életerő: 7+(0)
Ügyesség: 3+(0)
Szívósság: 0 (4-0 életerő pontnál elájul)
Reiju: 3>Heilung<: Képes egy élőlény vagy egy tárgy idejét visszaforgatni addig, míg sértetlen állapotba nem kerül. A varázslat harcon kívül célpontonként naponta egyszer használható, valamint csak akkor, ha a sérülés az elmúlt huszonnégy órában történt.
>Képesség típusa: Időmágia / Aktív / Támogató<
Aktiváláskor:
+ x+(0) módosító érték.(Admin/Moderátor tölti ki)

>Verzögerungszeit<: A varázsszó elhangzása után képes egy szint*tíz méteres sugarú körben lelassítani az időt. Az ige rá és az általa kiválasztott személyekre nem hat.
>Képesség típusa: Időmágia / Aktív / Támogató<
Aktiváláskor:
+ x+(0) módosító érték.(Admin/Moderátor tölti ki)

Elkölthető képesség pontok: 0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Elizabeth von Kronokastel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fate Armageddon :: Karakterek :: Készülő karakterek-
Ugrás: